REAL ESTATE & INVESTMENT

Imobiliare Ploiesti

» switch to english version

Căutare oferte Imobiliare Ploiesti

de
camere


Oferte speciale

vânzare casă zona PAULESTI 4 camere

89.900
euro
casă zona PAULESTI 4 camere

ClisHouse Real Estate & Investments - ZONA PAULESTI - Lacuri - VANZARE VILA compusa din P+M, living, bucatarie, doua grupuri sanitare, trei dormitoare, cu o suprafata contruita de 130 mp anexa, terasa, garaj. Teren de 510 mp. cu deschidere de 17 ml. si adancime de 30 ml. Toate utilitatile la hotar, gaze , apa, canalizare. Vila se vinde la gata, instalatii sanitare si electrice, Centrala termica, gresie, faianta, parchet si usi interioare. Ansamblul...

vânzare apartament zona ULTRACENTRALA 3 camere

150.000
euro
apartament zona ULTRACENTRALA 3 camere

ClisHouse Real Estate & Investments - ZONA ULTRACENTRALA - Bulevardul Independentei- VANZARE APARTAMENT CU 3 CAMERE DE LUX - , Etaj 1, un singur apartament/ palier, compus din 2 dormitoare, dresing, living, bucatarie, spatiu tehnic 2 grupuri sanitare, 1 terasa si 2 balcoane. Apartamentul dispune de garaj subteran si boxa, suprafata construita 145 mp. Apartamentul va fi predat la cheie si are dotari de inalta calitate- Tamplarie PVC Salamander 5...

vânzare apartament zona GHEORGHE DOJA 2 camere

53.000
euro
apartament zona GHEORGHE DOJA 2 camere

ClisHouse Real Estate & Investment - ZONA GHEORGHE DOJA - VANZARE APARTAMENT CU 2 CAMERE , confort I decomandta, etaj 1/8, vedere pe spate, bucatarie deschisa, balcon la sufragerie inchis in PVC. Imobilul are separatie de gaz si aer conditionat. Pozitie excelenta aproape de Scoala Sfantul Vasile si de Parcul Mihai Viteazul.

vânzare teren Intravilan zona GAGENI

18.000
euro
teren Intravilan zona GAGENI

ClisHouse Real Estate & Investments - ZONA PAULESTI - GAGENI TEREN INTRAVILAN in suprafata de 544 mp cu o deschidere in front stradal de 16 ml. Terenul dispune de drum interior generos de 7 ml, electricitate si apa pe proprietate. Zona deosebita langa padurea Gageni. Zona REZIDENTIALA

Servicii de calitate

Pentru clienți de calitate

Intermediere Vanzari/Inchirieri

Asiguram toate activitatile necesare pentru a vinde sau inchiria cu succes proprietatea dumneavoastra, de la conceperea materialelor promotionale si coordonarea vizitelor cu potentiali clienti, pana la programarea la notariat si incheierea tranzactiei.

[ ... ]

Marketing Proiecte Imobiliare

Vom realiza tot ceea ce este necesar pentru a vinde cu succes proprietatea dumneavoastra, de la conceptia materialelelor promotionale, pana la coordonarea vizitelor cu potentialii clienti.

[ ... ]

Marketing Închirieri

În ceea ce priveşte serviciile de marketing / închiriere, ClisHouse Real Estate & Investment dispune de referinţe verificabile legate de încheierea şi de reînnoirea de contracte de închiriere.

[ ... ]

Administrare Proprietati

ClisHouse Real Estate & Investment  asigură, la preţuri avantajoase, servicii profesioniste de administrare a imobilelor ( zone rezidentiale, vile şi apartamente, clădiri de birouri): managementul proprietăţii, managementul financiar - contabil, precum şi servicii complementare şi conexe (colectare chirii, transformare în persoană juridică nonprofit, curăţenie, mentenanţă, consiliere juridică şi economică).

[ ... ]

Consultanță Investiții

Prin abordarea unui dialog detaliat, va asistam in luarea celei mai bune decizii pentru investitia dumneavoastra, din punct de vedere financiar si legal.

[ ... ]